Forrásház a lélek egészségéért


Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum Forrásház intézményében 2020. június 2-től újra indulnak a személyes szociális szolgáltatások. A személyes találkozás egyeztetett időpontban lehetséges.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy szociális és pszichológus végzettségű kollégáink – segítő beszélgetés céljából – visszahívják az 1/347-0558 vagy a 70/433-7545 számon bejelentkezett kispesti lakosokat – megoldásra váró magánéleti probléma esetén. 

Megértésüket, türelmüket továbbra is köszönjük!

Gondolatok a 8. éves Forrásházról… 

Segíteni sokféleképpen lehet. Ha megértés, elfogadás, türelem és tisztelet kapcsolódik hozzá, biztosan célba ér – ezzel a mottóval indítottuk szolgáltatásunkat 2012 novemberében. Bethlen Gábor erdélyi fejedelem (1580-1629) mondatát szem előtt tartva “Nem mindig lehet megtenni, amit kell, de mindig meg kell tenni, amit lehet” – igyekszünk a kerületben élő lakosok rendelkezésére állni. Az érdeklődő kispestiek figyelmébe ajánljuk lakossági szolgáltatásainkat

  • felgyűlt feszültségek levezetésére
  • különböző veszteségek fájdalmának enyhítésére
  • relaxációra
  • megváltozott élethelyzet, vagy egészségi állapot következményeinek feldolgozására
  • kulturális ismeretek bővítésére és
  • gondnoksággal vagy “leszázalékolással” kapcsolatos ügyintézésben
forrásház bejárata

Forrásház bejárata

Hosszú távú célunk, hogy Kispesten olyan komplex szolgáltatás valósuljon meg, amely az érdeklődők részére minél több eszközzel segíti a szociális izoláció megelőzését, az életvezetési képességek erősítését és az alkalmazkodóképesség javulását – mindezt a jobb életminőség elérése érdekében. 

Felhívás: Ingyenes gyászfeldolgozó csoportot tervezünk indítani , melyre olyan kispesti lakosok jelentkezését várjuk, akik hozzátartozójuk elvesztése miatt szakember segítségét szeretnék igénybe venni. A csoport alkalmanként másfél órás lesz, kezdése rugalmasan alkalmazkodik a résztvevők közösen kialakított igényeihez. A jelentkezést követően egy rövid, személyes beszélgetésre várjuk a jelentkezőket.

Csoportvezető: Kissné Péter Zsuzsa terápiás munkatárs.

Jelentkezni lehet az info@forrashaz.kispest.hu e-mail címen vagy a 0670/ 408 9327 telefonszámon hétköznap 10 és 16 óra között.