Forrásház a lélek egészségéért


 Gondolatok a 7. éves Forrásházról… 

Segíteni sokféleképpen lehet. Ha megértés, elfogadás, türelem és tisztelet kapcsolódik hozzá, biztosan célba ér – ezzel a mottóval indítottuk szolgáltatásunkat 2012 novemberében. Bethlen Gábor erdélyi fejedelem (1580-1629) mondatát szem előtt tartva “Nem mindig lehet megtenni, amit kell, de mindig meg kell tenni, amit lehet” – igyekszünk a kerületben élő lakosok rendelkezésére állni. Az érdeklődő kispestiek figyelmébe ajánljuk lakossági szolgáltatásainkat

  • felgyűlt feszültségek levezetésére
  • különböző veszteségek fájdalmának enyhítésére
  • relaxációra
  • megváltozott élethelyzet, vagy egészségi állapot következményeinek feldolgozására
  • kulturális ismeretek bővítésére és
  • gondnoksággal vagy “leszázalékolással” kapcsolatban
forrásház bejárata

Forrásház bejárata

Hosszú távú célunk, hogy Kispesten olyan komplex szolgáltatás valósuljon meg, amely az érdeklődők részére minél több eszközzel segíti a szociális izoláció megelőzését, az életvezetési képességek erősítését és az alkalmazkodóképesség javulását – mindezt a jobb életminőség elérése érdekében. 

Felhívás: Ingyenes gyászfeldolgozó csoportot tervezünk indítani a Kispesti Forrásházban (Dobó Katica u. 18.). Olyan kispesti lakosok jelentkezését várjuk, akik hozzátartozójuk elvesztése miatt szakember segítségét szeretnék igénybe venni. A csoport alkalmanként másfél órás lesz, kezdése rugalmasan alkalmazkodik a résztvevők közösen kialakított igényeihez.

A jelentkezést követően egy rövid, személyes beszélgetésre várjuk a jelentkezőket. Csoportvezető: Péter Zsuzsa terápiás munkatárs. Jelentkezni lehet a forrashaz.nappali@gmail.com e- mail címen vagy a 0670/ 408 9327 telefonszámon hétköznap 10 és 16 óra között.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy szerdai napokon 13h-19h között

Bényei Zoltán kollégánk segítő beszélgetésre várja

az előzetesen bejelentkezett kispesti lakosokat

megoldásra váró magánéleti probléma esetén.

Következő ruhabörze április 8-tól 10 napon át!